ΚΑΛΑΜΙ ALPHA TACKLE CRAZEE AORI STICK

CODE EPM01000115024

165,00

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

To Alpha Tackle Crazee Aori Stick είναι ένα καλάμι με καταπληκτική σχέση ποιότητας τιμής για την τεχνική του Eging. Ένα καλάμι που απαρτίζεται από Carbon και μέρη αλουμινίου για καλαμαριέρες 2,0 – 3,5. Η βάση στήριξης μηχανισμού είναι κατασκευασμένη από την Fuji Kogyo Co. Το Max CW είναι 23gr και η μέγιστη διατομή που μπορεί να χειριστεί είναι το P.E. 1.  Εξαιρετικά ελαφρύ καλάμι για τη χρήση καλαμαριέρων με εξαιρετική σχεδίαση λαβής,  και χαρακτηριστικά που δημιουργούν καταπληκτική συνολική κατασκευή.

Η δράση του είναι πραγματικά εντυπωσιακή, καθώς καταφέρνει να συγκρατεί καλαμάρια ακόμα και από ένα πλοκάμι ή μια πέτσα με ασφάλεια και χωρίς κίνδυνο να φύγει! Επιπλέον, είναι εκπληκτική η αίσθηση της καμαριέρας όταν την δουλεύουμε δημιουργώντας ένα φοβερό σύμμαχο στο ψάρεμα καλαμαριών.

Είναι εξαιρετικά λεπτό, ίσως από τα πιο λεπτά blank της αγοράς ειδικά σε αυτό το εύρος τιμής. Διαθέτει έναν smooth χαρακτήρα που αποτρέπει τον τραυματισμό των καλαμαριών, ενώ ταυτόχρονα είναι νευρικό ώστε να παρέχει την απαραίτητη κίνηση στην καλαμαριέρα. Με άλλα λόγια, το Crazee Aori Stick της Alpha Tackle είναι εκρηκτικό όταν πρόκειται για αποστάσεις βολής υπό δύσκολες συνθήκες, αλλά ταυτόχρονα είναι απαλό κατά την μάχη με το καλαμάρι, αποφεύγοντας έτσι τα χασίματα καλαμαριών.

 

  • Πολύ λεπτό blank
  • Απίστευτο Value for Money
  • Μοναδική δράση και εκπληκτική βολή

 

Tεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μοντέλο

Μήκος (cm) Μήκος κλειστού (cm) Βάρος (gr) Εgi.Wt (gr) Section

Line

862ml 262 133 119 Max 3.5 2

P.E. 1.0

165,00

165,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.