Καλαμαριέρα Yamashita Naory Range Hunter Basic

CODE EPM15001701355

14,00

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

Η Yamashita έφτιαξε εκ νέου τις καλαμαριέρες Naory Egi αυτή την φορά με την σειρά Naory Range Hunter Basic, οι οποίες είναι αποκλειστικά προορισμένες για την τεχνική του Light Egging, αλλά με βλέμμα και προς τους φίλους του Light Rock Fishing. Με τη σειρά Naory Range Hunter, κάθε φίλος της παράκτιας τεχνικής μπορεί να επιλέξει την κατάλληλη καλαμαριέρα για να προσαρμόσει το ψάρεμά του ανάλογα με τις συνθήκες της περιοχής.

Για τους λάτρεις του Eging που επιθυμούν να εμβαθύνουν περισσότερο, η έννοια του “Naori” στα Ιαπωνικά υποδηλώνει κάτι που έχει υφανθεί και είναι ταυτόχρονα πολύτιμο, παρά το μικρό του μέγεθος. Έτσι λοιπόν κατασκευάστηκε μία καλαμαριέρα αποκλειστικά για τα καλάμια του LRF.

Τα καλαμάρια ειδικά το καλοκαίρι προσελκύονται από τον γόνο που κατακλύζει τις ακτές.. Παρ’ όλα αυτά, εμείς συχνά επιμένουμε να τις αντιμετωπίζουμε με μεγαλύτερες καλαμαριέρες μεγεθών 3,0 – 3,5, αγνοώντας το γεγονός ότι τα περισσότερα είδη τρέφονται με τόσο μικρά ψαράκια και πολλές φορές αδιαφορούν για τα μεγαλύτερα τεχνητά μας, ειδικά όταν υπάρχει πληθώρα γόνου στην περιοχή. Έτσι, η Yamashita προσφέρει στη συλλογή μας μια από τις πιο μικρές καλαμαριέρες στην αγορά, με βάρος που ξεκινά από 2,3 γραμμάρια, μήκος 4 εκατοστά και ταχύτητα βύθισης που καλύπτει το 1 μέτρο σε 10 δευτερόλεπτα ή λιγότερο.

Οι καλαμαριέρες Naory Basic Shallow (BS) είναι σχεδιασμένες ειδικά για το κυνήγι καλαμαριών που τρέφονται κοντά στην επιφάνεια ή σε μικρό βάθος. Ο τύπος Basic Shallow είναι ένα από τα βασικά μοντέλα της και έχουν υψηλή ποιότητα υλικών και μοναδική πλεύση. Αν θέλετε μία μικρή καλαμαριέρα για πλήθος κεφαλόποδων όπως καλαμαριών και σουπιών αυτή είναι μία εξαιρετική επιλογή.

 

  • Φτιάχτηκε για καλάμια LRF την νέα μόδα που ονομάζεται LRE
  • Βασικός ρυθμός βύθισης
  • Μόλις 2.3 γραμμάρια και 4 εκατοστά μήκος

14,00

14,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.