Καλαμαριέρα Yamashita Eginno

CODE EPM15001701125

16,00

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

Η καλαμαριέρα Yamashita Eginno είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που σχεδιάστηκε για να βελτιώσει την εμπειρία στην τεχνική του Eging. Υιοθετώντας την τελευταία τεχνολογία και καινοτομίες στον σχεδιασμό, η Yamashita Eginno έχει κερδίσει φήμη για την αποτελεσματικότητα της και την υψηλή ποιότητα των υλικών της κατασκευής της.

τα κύρια χαρακτηριστικά που καθιστούν την καλαμαριέρα Yamashita Eginno ξεχωριστή είναι ο σχεδιασμός η μοναδική λεπτομερής υφή που μιμείται με φυσικό τρόπο την αίσθηση του σώματος γαρίδας. Το σχεδιασμένο βάρος του επιτρέπει ιδανική ισορροπία και σταθερότητα κατά τη διάρκεια της βύθισης, καθώς και εντυπωσιακή αντοχή στη χρήση και τη φθορά.

Επιπλέον, η σειρά Yamashita Eginno προσφέρει μια ποικιλία από μεγέθη και χρώματα, επιτρέποντας στους ψαράδες να προσαρμόσουν την επιλογή τους σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ανάγκες τους και τις συνθήκες του περιβάλλοντος.

 

  • Διαθέσιμη σε #3 και #3.5
  • Βελτιωμένη πλεύση
  • Ανεβάζει την αποδοτικότητα στο eging
  • Προσφέρει ευελιξία αναλόγως τις συνθήκες του περιβάλλοντος

16,00

16,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.