Καλαμαριέρα Yamashita Egi Oh Q Live Search 490 Glow Shallow

CODE EPM15001502278

16,50

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Οι καλαμαριέρες Yamashita Egi Oh Q Live Search 490 Glow Shallow είναι σχεδιασμένες να βυθίζονται αργά και να επιτρέπουν στους λάτρεις του eging να αναζητήσουν κεφαλόποδα στα ανώτερα σημεία της υδάτινης στήλης. Η Ιαπωνική εταιρία Yamashita αναβαθμίζει συνεχώς τις καλαμαριέρες της, με τις Egi-Oh Q Live Shallow να ξεχωρίζουν για την καινοτομία και την υψηλή ποιότητα κατασκευής. Ο αργός ρυθμός βύθισης , η σταθερή απόδοσή τους σε διάφορες κλιματικές συνθήκες, και οι προηγμένες τεχνολογικές καινοτομίες τις καθιστούν ιδανικές για το ψάρεμα καλαμαριών και σουπιών.

Επικεντρωνόμενη σε μια πιο αποτελεσματική και σταθερή κίνηση, η Yamashita επανασχεδίασε τις καλαμαριέρες αυτές, προσδίδοντάς τους μια κοφτερή κίνηση. Το εξωτερικό βαρίδι εξοπλίστηκε με μια λεπίδα παρόμοια με σπαθί για να μπορεί να κάνει πιο εύκολα και άνετα χτυπήματα, ενώ το σχήμα του σώματος διαμορφώθηκε μετά από εκτεταμένες δοκιμές με στόχο τη βελτίωση της πλεύσης τους ακόμα και σε έντονα jerk. Η αναπροσαρμογή του κέντρου βάρους επέτρεψε μείωση της αντίστασης κατά 33%.

Μετά την βολή, η καλαμαριέρα εμφανίζει εξαιρετική σταθερότητα και διακόπτει ομαλά την κίνησή της μετά την παύση της ανάκτησης, βυθίζοντας αργά στη ζώνη δράσης των καλαμαριών. Αυτή είναι μία μοναδική τακτική για το ψάρεμα καλαμαριών που μεταφράζεται σε μεγαλύτερη αποδοτικότητα και με αυτή την καλαμαριέρα μπορείτε να το κάνετε ανεμπόδιστα.

 

  • Διαθέσιμη σε #3.5
  • Ιδανική για ρηχά σημεία
  • Αναβαθμισμένες για τους λάτρεις του eging
  • Κοφτερή κίνηση και μείωση των αντιστάσεων κατά 33%
  • Σταθερότητα στο κολύμπι

16,50

16,50
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.