Καλαμαριέρα Yamashita Egi Oh Q Live Search 490 Glow Basic

CODE EPM15001701348

16,50

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Η καλαμαριέρα Yamashita Egi Oh Q Live Search 490 Glow Basic είναι μία εκπληκτική καλαμαριέρα με μεγάλες επιτυχίες στο Eging. Μετά από έξι χρόνια εντατικών εργαστηριακών ερευνών σε ενυδρεία και στη θάλασσα, η εταιρεία YAMASHITA ανακάλυψε ότι τα καλαμάρια αντιδρούν στη θερμοκρασία. Το αποτέλεσμα αυτής της έρευνας οδήγησε στη δημιουργία ενός νέου είδους καλαμαριέρας, της EGI OH Q LIVE. Η νέα πρόταση της YAMASHITA συνδυάζει τη σχεδιαστική και κατασκευαστική εμπειρία της ιαπωνικής εταιρείας με την πρωτοποριακή τεχνολογία του WARM JACKET.

Πολύ αποδοτική στα νερά μας με τον ενσωματωμένο χρωματισμό 490 Glow, η καλαμαριέρα είναι σε θέση να προσελκύσει τα καλαμάρια ακόμα και σε συνθήκες περιορισμένου φωτισμού. Με την προσθήκη του Warm Jacket, παρατηρείται μια αύξηση της θερμοκρασίας που διατηρείται για μεγαλύτερο διάστημα, βελτιώνοντας έτσι την αποτελεσματικότητα της καλαμαριέρας στην προσέλκυση.  Η σχεδίαση του Egi Oh Q Live Search 490 Glow Basic έχει υπολογιστεί ώστε να εξασφαλίζει ομαλή κίνηση και αποτελεσματικό κάρφωμα, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του Eging.

 

  • Τεχνολογία Warm Jacket και 490 Glow
  • Eξασφαλίζει ομαλή κίνηση και αποτελεσματικό κάρφωμα
  • Το σχήμα του σώματος είναι υδροδυναμικά σχεδιασμένο για  ομαλή κίνηση
  • Διαθέσιμες σε #3 και #3.5

 

 

16,50

16,50
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.