Καλαμαριέρα Yamashita Egi Oh Q Live NeonBright

CODE EPM15001701413

15,50

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

Η καλαμαριέρα Yamashita Egi Oh Q Live NeonBright είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις του Eging, σχεδιασμένη να προσελκύει και να αιχμαλωτίζει καλαμάρια με την εμφάνιση και την ιδιαίτερη κίνησή της. Με ένα συνδυασμό υψηλής ποιότητας κατασκευής και καινοτόμων τεχνολογιών, η Yamashita Egi Oh Q Live NeonBright έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στην αγορά των καλαμαριέρων.

Έχει αποδείξει πόσο αποτελεσματική είναι και η απάντηση κρύβεται στο χρώμα Keimura, ένα χαμηλό φως που εκπέμπεται όταν εκτίθεται σε υπεριώδεις ακτίνες, και αποτελεί πλέον μια καθιερωμένη επιλογή στην αγορά τεχνητών για το Eging. Η επιτυχία των χρωμάτων Keimura έγκειται στην ικανότητά τους να προσελκύουν τα καλαμάρια, ιδιαίτερα όταν άλλες επιλογές αποδεικνύονται αναποτελεσματικές.

Διαθέτει ζωντανή κίνηση που προσομοιάζει τη φυσική κίνηση των μικρών πλασμάτων της θάλασσας, προσελκύοντας έτσι την προσοχή των καλαμαριών με έναν αποτελεσματικό τρόπο. Η λαμπερή της εμφάνιση, η οποία εκπέμπει έντονο φως στο νερό, είναι ένα ιδιαίτερα ελκυστικό γνώρισμα που την καθιστά ευκολότερα ορατή από τα καλαμάρια σε μεγάλες αποστάσεις.

Είναι επίσης ευέλικτη στη χρήση της, καθώς είναι κατάλληλη τόσο για το ψάρεμα σε επιφανειακά όσο και σε βαθιά νερά. Με τη δυνατότητα να προσαρμόζεται ανάλογα με τις συνθήκες του περιβάλλοντος, αποτελεί ένα ευέλικτο εργαλείο για κάθε ψαρά, επιτρέποντάς του να προσαρμόσει την τεχνική του ανάλογα με τις ανάγκες του ψαρέματος.

 

  • Χρωματισμός Keimura
  • Ιδιαίτερη κίνηση που παραπέμπει σε γόνο
  • Ιδανική για διστακτικά καλαμάρια

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μέγεθος Bάρος (gr) Ταχύτητα Βύθισης
2.5 10 5,5 δευτερόλεπτα / μέτρο
3 15 3,5 δευτερόλεπτα / μέτρο
3.5 21 3 δευτερόλεπτα / μέτρο

15,50

15,50
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.