Καλαμαριέρα Yamashita Egi Oh Q Live 490 Glow

CODE EPM15001701134

14,0016,00

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

Η καλαμαριέρα Yamashita Egi Oh Q Live 490 Glow είναι μία εξαιρετική καλαμαριέρα που μπορεί να αποδίδει στα μέγιστα και σε πολλές διαφορετικές συνθήκες. Αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο έχει σχεδιαστεί για να μιμείται ρεαλιστικά την κίνηση του καλαμαριού κάτω από το νερό, προσελκύοντας τα ψάρια με το φωσφορούχο φινίρισμά του.

Η Yamashita έχει εξοπλίσει τις καλαμαριέρες της σειράς με ανοιχτά, ανοξείδωτα αγκύλια και το κάθε υλικό πάνω τους έχει σχεδιαστεί με τη μέγιστη αντοχή για  μακροχρόνια χρήση στον ωκεανό. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της Yamashita μπορεί να συγκριθεί μόνο με λίγες άλλες εταιρίες παγκοσμίως.

Στα χαρακτηριστικά τώρα της καλαμαριέρας. Οι Yamashita Egi Oh Q Live 490 Glow περιλαμβάνουν το εξαιρετικά φωτεινό φινίρισμα, το οποίο διευκολύνει την ανίχνευσή της από τα καλαμάρια ακόμη και σε συνθήκες θολών νερών κατά τις βραδινές ώρες. Επιπλέον, η ειδική της σχεδίαση προάγει μια φυσική κίνηση και κολύμπι που είναι πολύ ελκυστικό για τα καλαμάρια και άλλα μεγάλα κεφαλόποδα όπως σουπιές και χταπόδια.

Με την εφαρμογή της τεχνολογίας Warm Jacket στις καλαμαριέρες, επιτυγχάνουμε να διατηρείται η θερμοκρασία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σύγκριση με τα συμβατικά υφάσματα που έχουν οι περισσότερες καλαμαριέρες. Αυτό το μικρό, αλλά σημαντικό πλεονέκτημα συμβάλλει στο πρώτο ακούμπημα του καλαμαριού που δε θα αντιληφθεί πως πρόκειται για κάποιο τεχνητό δόλωμα ενώ η συσσώρευση UV ακτινοβολίας θα ενισχύσει την αποτελεσματικότητα.

 

  • Φέρει την τεχνολογία Warm Jcket
  • μιμείται ρεαλιστικά την κίνηση των θηραμάτων των καλαμαριών
  • Ιδανική και σε συνθήκες θολών νερών κατά τις βραδινές ώρες

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μέγεθος Μήκος (cm) Bάρος (gr)
2.5 8 10.5
3 9 15.5
3.5 11 21.5
3.5D 11 22.5

Από 14,00

Από 14,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.