Καλαμαριέρα Yamashita Egi Oh Live Shallow

CODE EPM15001701422

15,00

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

Η καλαμαριέρα Yamashita Egi Oh Live Shallow είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην τεχνική του Spinning. Κατασκευάζεται από την Yamashita, την πλέον αναγνωρισμένη εταιρεία στον χώρο, γνωστή για την υψηλή ποιότητα και την καινοτομία στα προϊόντα της.

Η σειρά Egi Oh Live Shallow προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό τεχνολογίας και σχεδιασμού που την καθιστούν ιδανική για το ψάρεμα καλαμαριών σε ρηχά. Η ειδική της κατασκευή και ο σχεδιασμός της βοηθούν στην εξομάλυνση της κίνησής της κατά τη διάρκεια της κολύμβησης, προσομοιάζοντας ρεαλιστικά τη συμπεριφορά των πραγματικών καλαμαριών. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι σημαντικό καθώς οι καλαμαριέρες που κινούνται φυσικά και ρεαλιστικά έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να προκαλέσουν το ενδιαφέρον των καλαμαριών.

Επιπλέον, η Yamashita Egi Oh Live Shallow διαθέτει εξαιρετική αντοχή και ανθεκτικότητα, επιτρέποντάς σας να την χρησιμοποιείτε για πολλές ψαρευτικές εξορμήσεις χωρίς να υποστεί φθορές. Η επιτυχία της στην αλίευση καλαμαριών σε ρηχά νερά την καθιστά μία προτιμώμενη επιλογή για ψαράδες που αναζητούν αξιόπιστα εργαλεία για τις αλιευτικές τους εξορμήσεις. Με μια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, η Yamashita Egi Oh Live Shallow προσφέρει επιλογές για κάθε τύπο ψαρέματος και προτίμηση.

 

  • Διαθέσιμη σε #3.5
  • Ιδανική για ρηχά νερά
  • Πολύ ομαλή κίνηση
  • Υψηλή ποιότητα υλικών

15,00

15,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.