ΚΑΛΑΜΑΡΙΕΡΑ ΣΥΡΤΗΣ DTD SARDINA CALAMARI

CODE EPM15001501139

11,20

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
PESCAMAFIA BLUE BLUE
PESCAMAFIA GREEN GREEN
PESCAMAFIA ORANGE ORANGE
PESCAMAFIA PEARL PEARL
DETAILS

Το Sardina Calamari είναι ένα νέο σχέδιο στη σειρά καλαμαριέρων της εταιρίας DTD. Αυτή η καλαμαριέρα έχει σχεδιαστεί με απίστευτα έντονους και εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς που σίγουρα θα τραβήξουν την προσοχή των καλαμαριών. Το συμπαγές σώμα έχει υποστεί μια μοναδική ολογραφική επεξεργασία με λέιζερ που το ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες καμαλαριέρες της αγοράς.

Το Sardina Calamari είναι επίσης εξοπλισμένο με ρεαλιστικά μάτια και λαμπερά χρώματα που ενισχύουν περαιτέρω την εμφάνισή του. Αυτό το χαρακτηριστικό σχεδίασης καθιστά το τεχνητό εξαιρετικά αποτελεσματικό στην προσέλκυση καλαμαριών, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Όπως και άλλα προϊόντα DTD, η σειρά Sardina Calamari έχει σχεδιαστεί με εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, όπως αγκύλια από ανοξείδωτο χάλυβα διπλής σειράς, τέλεια ισορροπία και ικανότητα πλεύσης. Αυτά τα χαρακτηριστικά σχεδίασης διασφαλίζουν ότι η καλαμαριέρα είναι αξιόπιστη και αποτελεσματική, καθιστώντας την μια δημοφιλή επιλογή μεταξύ των ψαράδων που ενδιαφέρονται σοβαρά να πιάσουν καλαμάρια.

Η DTD σχεδιάζει και παράγει προϊόντα κατάλληλα για χρήση στη Μεσόγειο Θάλασσα εδώ και χρόνια, και το Sardina Calamari είναι μόνο ένα παράδειγμα της δέσμευσής τους στην ποιότητα και την καινοτομία στον κλάδο της αλιείας. Συνολικά, η συρτή καλαμαριού DTD Sardina Calamari είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που προσφέρει μοναδικό σχεδιασμό και αποτελεσματική απόδοση, καθιστώντας την εξαιρετική επιλογή.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μήκος 10 cm
  • Βάρος 9,1 gr
  • Ρεαλιστική εμφάνιση και κίνηση
  • Ανοξέιδωτα αγκύλια

 

11,20

11,20
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.