ΚΑΛΑΜΑΡΙΕΡΑ ΣΥΡΤΗΣ DTD FLASH GLAVOC

CODE EPM15001501136

8,90

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

Το Flash Glavoc eging lure είναι μια καλαμαριέρα υψηλής ποιότητας που σχεδιάστηκε και παράγεται από την κροατική εταιρεία DTD. Αυτά τα τεχνητά δολώματα έχουν σχεδιαστεί για χρήση στη Μεσόγειο και έχουν δοκιμαστεί εκτενώς σε αυτήν την περιοχή.

Το Flash Glavoc είναι διαθέσιμο σε πέντε διαφορετικά χρώματα, που επιτρέπει στους ψαράδες να επιλέξουν το χρώμα που ταιριάζει καλύτερα με τα τοπικά είδη καλαμαριού και τις συνθήκες νερού. Αυτή η καμαλαριέρα τύπου βυθιζόμενου, που σημαίνει ότι θα βυθιστεί στο βάθος όπου επιθυμεί ο αλιέας και βρίσκονται τα καλαμάρια και θα τα προσελκύσει με τη ρεαλιστική κίνηση και την εμφάνισή του.

Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό της Flash Glavoc είναι το υλικό που χρησιμοποιείται στην κατασκευή της. Το υλικό είναι μαλακό και επιτρέπει στο φως να διεισδύσει στο σώμα, δημιουργώντας μια ρεαλιστική εμφάνιση που είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην προσέλκυση καλαμαριών. Αυτό το χαρακτηριστικό σχεδίασης κάνει επίσης τη καλαμαριέρα πιο ευαίσθητη, επιτρέποντας στους ψαράδες να αισθάνονται ακόμη και το παραμικρό άγγιγμα από ένα καλαμάρι.

Το Flash Glavoc είναι μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των ψαράδων που ασχολούνται σοβαρά με το eging. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή του, η ρεαλιστική του εμφάνιση και η αποτελεσματική κίνησή του το καθιστούν αξιόπιστο εργαλείο για τη σύλληψη καλαμαριών σε διάφορες συνθήκες. Συνολικά, το DTD Flash Glavoc eging lure είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που έχει δοκιμαστεί εκτενώς και έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό στην περιοχή της Μεσογείου.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Φωσφορίζοντα μάτια
  • Ανοξείδωτα αγκύλια
  • Ζωντανά χρώματα
  • Βυθιζόμενο
  • Ύφασμα που μοιάζει με λέπια μες το νερό

Μέγεθος

Μήκος (cm) Βάρος (gr)

Μέτρα Βύθισης / Δευτερόλεπτο

3

11 16

1m / 5,5’’

8,90

8,90
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.