ΚΑΛΑΜΑΡΙΕΡΑ RAGE TACKLE M SERIES JERK GLOW

CODE EPM15001502109

4,505,20

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Η Rage Tackle δημιούργησε την M Series Jerk Glow μία καλαμαριέρα σχεδιασμένη για το ψάρεμα από την ακτή και το eging, η οποία παρέχει υψηλή ποιότητα σε χαρακτηριστικά αλλά και μία φοβερά προσιτή τιμή. Η καλαμαριέρα διαθέτει φωσφορούχο φινίρισμα προσφέροντας ιδιαίτερη φωτεινότητα που δε θα μπορέσουν ν’ αντισταθούν ακόμα και τα πιο δυστακτικά καλαμάρια.

Διαθέτει ύφανση πάρα πολύ πυκνή ώστε να προσομοιάσει όσο γίνεται καλύτερα με λέπια. Σημαντικό συν οι αντανακλαστικές ίνες, οι οποίες ενισχύουν τις επιδόσεις της καλαμαριέρας κατά τις νύχτες ακόμα και αν δεν έχει φεγγάρι χαρίζοντάς σας εκπληκτικές ψαριές.

Είναι μία πολύ ανθεκτική καλαμαριέρα που σε συνδυασμό και με την τιμή της θα σας δώσει το πλεονέκτημα να πειραματιστείτε χωρίς να ανησυχείτε ιδιαίτερα για σκαλώματα και χασίματα. Διαθέτουν ζωηρά χρώματα και έντονα λαμπερά κόκκινα μάτια, ενώ έχει ένα άρτιο ζύγισμα χάρη στο ειδικό βάρος που φέρει εσωτερικά.

  • Διαθέτει αντανακλαστικές ίνες
  • Ανθεκτική καλαμαριέρα
  • Εξαιρετικό VFM

Από 4,50

Από 4,50
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.