ΚΑΛΑΜΑΡΙΕΡΑ RAGE TACKLE L SERIES REAL SKIN

CODE EPM15001502116

2,90

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Η Rage Tackle προσφέρει μια εξαιρετική καλαμαριέρα M SERIES REAL SKIN για το ψάρεμα από την ακτή για την τεχνική του Eging με πολύ καλά χαρακτηριστικά που θα σας χαρίσει πολλές ευχάριστες στιγμές με την επιτυχία της! Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι το πολύ φυσικό χρώμα  στο σώμα του που παραπέμπει σε γόνο ψαριού. Η εταιρία ήθελε να φτιάξει μία καλαμαριέρα που θα ομοιάζει με ψάρια τόσο στο χρώμα όσο και στο δέρμα. Η εκπληκτική της κίνηση χαρίζει πολλά strike και επιτυχίες. Μιλάμε για μία καλαμαριέρα που μπορεί να κινηθεί και με πιο γρήγορα χτυπήματα όπως θα δουλεύατε ένα minnow.

Θα αναγνωρίσετε πιθανότατα την πολύ πυκνή της πλέξη που ξεγελάει με πολύ ευκολία τα θηράματα αφού μοιάζει με φυσικά λέπια ψαριού . Τέτοιες τεχνολογίες βρίσκουμε σε πολύ ακριβότερες καλαμαριέρες στην αγορά οπότε έχει εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής καθιστώντας την εξαιρετική επιλογή αν θέλουμε κάτι ποιοτικό και αποδοτικό αλλά ταυτόχρονα σε λογική τιμή.

Το σχέδιο της εμπλουτίζουν οι ζωηροί και λαμπεροί χρωματισμοί, καθώς και το τέλειο ζύγισμα που επιτυγχάνεται χάρη στο ειδικό βάρος, που της προσδίδει εξαιρετική ισορροπία στο νερό.

 

  • Υδροδυναμικός σχεδιασμός για πιο έντονα χτυπήματα
  • Διαθέτει αντανακλαστικές ίνες
  • Ανθεκτική καλαμαριέρα
  • Εξαιρετικό VFM

2,90

2,90
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.