Καλαμαριέρα Dtd White Killer Oita

CODE EPM15001701124

9,209,50

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
PESCAMAFIA GREEN GREEN
PESCAMAFIA ORANGE ORANGE
PESCAMAFIA PINK PINK
PESCAMAFIA WHITE WHITE
PESCAMAFIA RED RED
DETAILS

Οι νέες καλαμαριέρες DTD White Killer είναι έτοιμες για κάθε πρόκληση. Δεν είναι απλά ακόμα μια σειρά καλαμαριέρας από την DTD αλλά η νέα καινοτομία που υπόσχεται να ανατρέψει όλα τα δεδομένα στο ψάρεμα καλαμαριού. Η DTD για πρώτη φορά συγκεντρώνει τις περισσότερες από τις καινοτομίες της σε ένα μοναδικό συνδυασμό.

Η καλαμαριέρα White Killer Oita της DTD είναι κατασκευασμένη στο σχήμα της γαρίδας. Διαθέτει εξωτερικό και εσωτερικό βαρύδι για τέλεια ισορροπία και βολές ακριβείας από την ακτή.

Η DTD και σε αυτό το μοντέλο, έδωσε το ίδιο τέλειο ζύγισμα σώματος που εκτός από το εξωτερικό βάρος, έχει και εσωτερικό για να διευκολύνει ακόμα περισσότερο στην βολή αλλά και να καταφέρνει ένα πιο φυσικό βύθισμα. Το ίδιο εσωτερικό βάρος δεν είναι σταθερό αλλά έχει περιθώριο μέσα στο χώρο του κινείται ώστε να κροταλίζει σε κάθε χτύπημα μας και να παράγει κραδασμούς σαν πραγματικό τρομαγμένο μικρόψαρο. Τα αγκύλια και οι κρίκοι στήριξής τους είναι από ανοξείδωτο χάλυβα.

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης καλαμαριέρας όμως είναι το εφέ φωσφόρου που παράγει. Η DTD σε αυτό το μοντέλο εφάρμοσε για πρώτη φορά εφέ διπλού φωσφόρου, δηλαδή στο ήδη φωσφορούχο σώμα, υπάρχει μια λεπτομέρεια στο κέντρο. Μια αστραπή σε σχήμα S σε πολύ έντονο μπλε φώσφορο. Αυτή η λεπτομέρεια, ακόμα και αν δεν λούζετε την καλαμαριέρα σας με φακό UV, φροντίζει να εκπέμπει δυνατό φωτισμό που προκαλεί ιδιαίτερα τα κεφαλόποδα. Το σώμα είναι χρωματισμένο στο λευκό χρώμα που λατρεύουν τα καλαμάρια, διαθέτει όμως και μια πινελιά χρώματος και πιο συγκεκριμένα μια γραμμή στην ράχη, που θα δώσει άλλον «αέρα» στο τεχνητό σας και θα πολλαπλασιάσει τις επιδόσεις του, ανάλογα την φάση του φεγγαριού. Πάνω στο σώμα επίσης υπάρχουν ζωγραφισμένα λέπια, που συμπληρώνουν ένα αληθοφανές και πολύ προκλητικό εφέ.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Εφέ φωτεινής αντίθεσης
  • Ζωντανά χρώματα
  • Εφέ μπλε λάμψης
  • Εξωτερικό και εσωτερικό βάρος για τέλεια ισορροπία
  • Ανοξείδωτα αγκύλια
  • Ανοξείδωτος, ισχυρός κρίκος
  • Διαφανές φωσφορίζων σώμα
  • Κροτάλισμα κατά την κίνηση

 

Μέγεθος

Μήκος (cm) Βάρος (gr)

Μέτρα Βύθισης / Δευτερόλεπτο

2,5

7,5 9,8 1m / 6,5’’
3 9 16,2

1m / 5,5’’

3,5

10 17,2

1m / 5’’

Από 9,20

Από 9,20
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.