ΚΑΛΑΜΑΡΙΕΡΑ DTD SOFT FLASH GLAVOC

CODE EPM15001501168

7,70

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
PESCAMAFIA BLUE BLUE
PESCAMAFIA GREEN GREEN
PESCAMAFIA ORANGE ORANGE
PESCAMAFIA PINK PINK
PESCAMAFIA RED RED
DETAILS

Η σειρά Soft Flash Glavoc, ένα λαμπερό αστέρι μεταξύ της σειράς DTD, παρουσιάζει μια εξαιρετική συλλογή από καλαμαριέρες φτιαγμένες από μαλακά υλικά με βάση το πυρίτιο. Διαθέσιμες σε πέντε μαγευτικά χρώματα, αυτές οι καλαμαριέρες έχουν σχεδιαστεί για να αιχμαλωτίζουν τόσο την προσοχή των καλαμαριών όσο και τη φαντασία του ψαρά. Αλλά η γοητεία τους δεν περιορίζεται μόνο στις ώρες της ημέρας. αληθινά ζωντανεύουν κάτω από τη μαγευτική λάμψη του σεληνόφωτος.

Αυτό που ξεχωρίζει τις καλαμαριέρες Soft Flash Glavoc είναι η μοναδική τους ικανότητα να κολυμπούν σε οριζόντια θέση. Φανταστείτε τα να γλιστρούν αβίαστα μέσα στο νερό, το δελεαστικό εφέ φλας τους να τραβάει τα καλαμάρια πιο κοντά, ανίκανα να αντισταθούν στη γοητεία τους.

Οι καλαμαριέςρες αυτές αποτελούν απόδειξη της δέσμευσης της εταιρείας στην καινοτομία και την αριστεία. Η τεχνογνωσία της DTD στη δημιουργία υψηλής ποιότητας δολωμάτων με βάση το πυρίτιο λάμπει σε αυτή τη σειρά, επιδεικνύοντας την αφοσίωση στο να παρέχουν στους ψαράδες κορυφαίο εξοπλισμό που προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ρίξτε με αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας ότι διαθέτετε ένα προσεκτικά κατασκευασμένο τεχνητό που συνδυάζει την ακαταμάχητη γοητεία με τον καινοτόμο σχεδιασμό.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Φωσφορίζοντα μάτια
  • Ανοξείδωτα αγκύλια
  • Σιλικονούχο, μαλακό σώμα
  • Φωτιζόμενο σώμα το οποίο αλλάζει χρώμα μέσα στο νερό
  • Ύφασμα με στρας τα οποία μέσα στο νερό μοιάζουν με λέπια

 

Μέγεθος

Μήκος (cm) Βάρος (gr)

Μέτρα Βύθισης / Δευετερόλεπτο

#2.0

6,5 5,2 Επιφανείας
#2.5 7 7,4

Επιφανείας

7,70

7,70
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.