ΚΑΛΑΜΑΡΙΕΡΑ DTD RETRO BUKVA

CODE EPM15001501172

8,20

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
PESCAMAFIA BLUE BLUE
PESCAMAFIA GREEN GREEN
PESCAMAFIA ORANGE ORANGE
DETAILS

Η καλαμαριέρα DTD Retro Bukva, είναι ένα καινοτόμο σχέδιο από την κροατική εταιρεία DTD που οδηγεί το ψάρεμα καλαμαριών σε νέα ύψη. Η σειρά Retro Bukva έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει με ψάρι που έχει τραυματιστεί ή έχει πέσει θύμα του παρασίτου Anilocra Physodes, κάνοντάς το να φαίνεται εξασθενημένο και πιο επιρρεπές στην επίθεση από καλαμάρι.

Για να επωφεληθεί από αυτό, το DTD ενσωματώνει μια απομίμηση παρασίτου στο εξωτερικό του σώματος Retro Bukva, με στόχο να διεγείρει τις αισθήσεις του καλαμαριού και να ενθαρρύνει μια πιο επιθετική απόκριση προς το τεχνητό μας.

Το Retro Bukva διαθέτει ένα εξαιρετικά φωτεινό φωσφορίζον υλικό, σε σχήμα σαν τη ραχοκοκαλιά του ψαριού, καθιστώντας το πιο φωτεινό.

Αλλά η καινοτομία δεν σταματά εκεί. Η DTD έχει επίσης αναπτύξει και ενσωματώσει ένα διάφανο σώμα αντίθεσης στο Retro Bukva. Αυτός ο μοναδικός σχεδιασμός επιτρέπει στο φως να περνάει μέσα από το σώμα της καλαμαριέρας διατηρώντας παράλληλα στοιχεία αντίθεσης. Το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι τίποτα λιγότερο από αξιοσημείωτο.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Κόκκινα μάτια
  • Ανοξείδωτα αγκύλια
  • Ανάγλυφο σώμα που μοιάζει με λέπια
  • Φωτεινό σώμα

 

Μέγεθος

Μήκος (cm) Βάρος (gr)

Μέτρα Βύθισης / Δευτερόλεπτο

#2

6,5 7,9 1m / 7’’
#2.5 7 9,9

1m / 6,5’’

8,20

8,20
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.