ΚΑΛΑΜΑΡΙΕΡΑ DTD REAL FISH

CODE EPM15001501166

8,50

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
PESCAMAFIA MACKEREL MACKEREL
PESCAMAFIA PAGRO PAGRO
PESCAMAFIA SARGO SARGO
PESCAMAFIA SMELT SMELT
PESCAMAFIA SUGARELLO GREEN SUGARELLO GREEN
PESCAMAFIA SUGARELLO HONEY SUGARELLO HONEY
PESCAMAFIA TRIGLIA TRIGLIA
DETAILS

Το DTD Real Fish είναι μια καλαμαριέρα υψηλής ποιότητας που σχεδιάστηκε και παράγεται από τον κορυφαίο Κροάτη κατασκευαστή, DTD. Τα Real Fish έχουν σχεδιαστεί για να φέρουν τα χρώματα διαφόρων ειδών ψαριών που υπάρχουν στη Μεσόγειο Θάλασσα, τα οποία συνδυάζονται με το υδάτινο περιβάλλον και είναι φιλικά προς τα καλαμάρια.

Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό των καλαμαριέρων DTD Real Fish είναι ο σχεδιασμός τους, ο οποίος μοιάζει με ψάρια που έχουν τραυματιστεί ή έχουν προσβληθεί από το παράσιτο Anilocra Physodes. Αυτό το χαρακτηριστικό σχεδιασμού κάνει τα ψάρια να φαίνονται πιο ευάλωτα και να υπόκεινται σε επίθεση από ένα καλαμάρι, το οποίο ενεργοποιεί τους αισθητήρες του καλαμαριού και τα κάνει πιο επιθετικά.

Για να βελτιώσει περαιτέρω τον ρεαλισμό των καλαμαριέρων η DTD έχει προσθέσει μια μακέτα παρασίτου στο εξωτερικό του σώματος της καλαμαριέρας. Αυτό το χαρακτηριστικό σχεδίασης καθιστά ακόμα πιο αποτελεσματική την προσέλκυση καλαμαριών και την αύξηση των πιθανοτήτων επιτυχίας του ψαρά.

Τα καλαμάρια DTD Real Fish διατίθενται σε πολλά διαφορετικά σχέδια, το καθένα με μοναδικό συνδυασμό χρωμάτων και εμφάνιση που μοιάζει πολύ με το φυσικό θήραμα του καλαμαριού στη Μεσόγειο Θάλασσα.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Ανάγλυφο σώμα, μοιάζει με λέπια
  • Κόκκινα ρεαλιστικά μάτια
  • Ανοξείδωτα αγκύλια
  • Φωτεινό σώμα

Μέγεθος

Μήκος (cm) Βάρος (gr)

Μέτρα Βύθισης / Δευτερόλεπτο

#2

6,5 7,9 1m / 7’’
#2.5 7 9,9

1m / 6,5’’

 

8,50

8,50
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.