ΚΑΛΑΜΑΡΙΕΡΑ DTD PREMIUM GIRA

CODE EPM15001501165

7,70

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
PESCAMAFIA BLUE BLUE
PESCAMAFIA GREEN GREEN
PESCAMAFIA ORANGE ORANGE
PESCAMAFIA PINK PINK
PESCAMAFIA RED RED
DETAILS

Το DTD Premium Gira eging lure είναι μια καλαμαριέρα υψηλής ποιότητας που σχεδιάστηκε και παράγεται από την κροατική εταιρεία DTD, η οποία είναι γνωστή για την καινοτόμο προσέγγισή της στο ψάρεμα καλαμαριού στη Μεσόγειο Θάλασσα.

Η Premium Gira έχει επανασχεδιαστεί από την DTD για να περιλαμβάνει πολλές καινοτόμες πατέντες, καθιστώντας το ένα από τα πιο αποτελεσματικά τεχνητά για καλαμάρια στην αγορά. Η νέα έκδοση του είναι εξοπλισμένη με υφασμάτινο υλικό με εφέ φλας, το οποίο μοιάζει με φυσικά λέπια και αντανακλά όλο το διαθέσιμο φως, καθιστώντας το εξαιρετικά αποτελεσματικό τόσο σε συνθήκες ψαρέματος ημέρας όσο και σε νυχτερινές συνθήκες.

Το Premium Gira διατίθεται σε πέντε διαφορετικά χρώματα, που το καθιστούν εξαιρετικά αποτελεσματικό προιόν στην προσέλκυση καλαμαριών, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες.

Είναι επίσης σχεδιασμένο με σκληρό σώμα που παρέχει ανθεκτικότητα και αξιοπιστία, ακόμη και όταν ψαρεύετε σε δύσκολες συνθήκες. Αυτό το χαρακτηριστικό σχεδιασμού το καθιστά ένα αξιόπιστο εργαλείο για τους ψαράδες που ασχολούνται σοβαρά με την σύλληψη καλαμαριών.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Ύφασμα μαλακής υφής
  • Διαφανές φωτιζόμενο σώμα
  • Λεπτό στρώμα φωσφόρου
  • Ανοξείδωτα αγκύλια
  • Φωσφορίζων υλικό μεταξύ του σώματος και του υφάσματος

Μέγεθος

Μήκος (cm) Βάρος (gr)

Μέτρα Βύθισης / Δευτερόλεπτο

#2

6,5 7,9 1m / 7’’
#2.5 7 9,9

1m / 6,5’’

7,70

7,70
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.