ΚΑΛΑΜΑΡΙΕΡΑ DTD PREMIUM BUKVA

CODE EPM15001501164

8,20

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
PESCAMAFIA BLUE BLUE
PESCAMAFIA GREEN GREEN
PESCAMAFIA ORANGE ORANGE
PESCAMAFIA PINK PINK
PESCAMAFIA RED RED
DETAILS

Το DTD Premium Bukva eging lure είναι μια καλαμαριέρα υψηλής ποιότητας που σχεδιάστηκε και παράγεται από την κροατική εταιρεία DTD. Αυτά τα τεχνητά δολώματα έχουν σχεδιαστεί για χρήση στη Μεσόγειο και έχουν δοκιμαστεί εκτενώς σε αυτήν την περιοχή.

Η σειρά Premium Bukva έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει με τη μεσογειακή γαρίδα, με όμορφα και εντυπωσιακά χρώματα που μιμούνται τη φυσική εμφάνιση αυτού του είδους. Διατίθεται σε πέντε διαφορετικές χρωματικές παραλλαγές, καθεμία με μοναδική λάμψη που τα καθιστά εξαιρετικά αποτελεσματικά στην προσέλκυση καλαμαριών.

Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του DTD Premium Bukva είναι η ραχοκοκαλιά που έχει σχεδιαστεί στην πλάτη τους, η οποία μιμείται την εμφάνιση ζωντανών δολωμάτων. Αυτό το χαρακτηριστικό σχεδίασης καθιστά τη καλαμαριέρα εξαιρετικά αποτελεσματική στην προσέλκυση καλαμαριών, καθώς μοιάζει πολύ με το φυσικό θήραμα αυτών των ειδών.

Το DTD Premium Bukva είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα πανί με υφή φλας που περιέχει ένα λεπτό στρώμα φλούο χρώματος. Αυτό το χαρακτηριστικό σχεδιασμού επιτρέπει στο να μετατρέπει τη νύχτα σε μέρα με το λαμπερό και φλας εφέ του, καθιστώντας το ακόμα πιο αποτελεσματικό σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Συνολικά, το DTD Premium Bukva eging lure είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που προσφέρει μοναδικό και αποτελεσματικό σχεδιασμό για την αλίευση καλαμαριών στη Μεσόγειο Θάλασσα. Η ρεαλιστική του εμφάνιση, τα λαμπερά χρώματα και το εφέ που αναβοσβήνει το καθιστούν ένα αξιόπιστο εργαλείο για τους ψαράδες που ασχολούνται σοβαρά με το ψάρεμα καλαμαριών.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Ανοξείδωτα αγκύλια
  • Ζωντανά χρώματα
  • Βυθιζόμενο
  • Ύφασμα που κάνιε αντακλάσεις μες το νερό

Μέγεθος

Μήκος (cm) Βάρος (gr)

Μέτρα Βύθισης / Δευτερόλεπτο

#2

6,5 7,9 1m / 7’’
#2.5 7 9,9

1m / 6,5’’

8,20

8,20
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.