ΚΑΛΑΜΑΡΙΕΡΑ DTD PANIC EGI

CODE EPM15001501244

11,00

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
PESCAMAFIA BLACK BLACK
PESCAMAFIA BLUE BLUE
PESCAMAFIA GREEN GREEN
PESCAMAFIA ORANGE ORANGE
PESCAMAFIA PINK PINK
PESCAMAFIA RED RED
PESCAMAFIA RED HEAD RED HEAD
DETAILS

Παρουσιάζουμε το DTD Panic Egi, που αλλάζει το παιχνίδι στον κόσμο του ψαρέματος καλαμαριών.

Το DTD Panic Egi είναι ένα υβριδικό μοντέλο που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ των συμβατικών καλαμαριέρων και των συρτών. Το ξεχωριστό χαρακτηριστικό αυτής της επαναστατικής καλαμαριέρας είναι η καινοτόμος πλαστική ουρά της, η οποία προσδίδει μια φυσική κίνηση που μοιάζει με γαρίδα σε κίνηση. Η ουρά δημιουργεί μια ρεαλιστική κίνηση ταλάντευσης, ανεξάρτητα από την ταχύτητα ανάκτησης, καθιστώντας την ακαταμάχητη για τα καλαμάρια και τις σουπιές καθώς μιμείται τις κινήσεις μιας πανικόβλητης γαρίδας.

Το DTD Panic Egi πηγαίνει την προσαρμογή σε άλλο επίπεδο με το πατενταρισμένο “Action Click System”. Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τη δράση της προσθέτοντας ή αφαιρώντας απλώς την πλαστική ουρά. Επιλέξτε μια σφιχτή κίνηση ταλάντευσης με την ουρά ή μια κλασική κίνηση σε ευθεία γραμμή χωρίς αυτήν.

Αυτή η ευέλικτη καλαμαριέρα προσφέρει μια σειρά από επιλογές ψαρέματος, επιτρέποντάς σας να βελτιστοποιήσετε τον αριθμό αλιευμάτων σας. Το DTD Panic Egi μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για ψάρεμα με σκάφος όσο και για ψάρεμα από ξηρά και είναι αποτελεσματικό σε τεχνικές κάθετης ή ελαφριάς συρτής.

Αλλά η καινοτομία δεν σταματά εκεί. Το Panic Egi ενσωματώνει επίσης έναν ήχο κροταλίσματος που παράγεται από την ουρά του, παρασύροντας περαιτέρω τα καλαμάρια μέσω ακουστικών συνθημάτων. Το jig διαθέτει το “Transparent Contrast Effect”, επιτρέποντας στο ηλιακό φως να περάσει μέσα από το σώμα διατηρώντας παράλληλα την ορατή σιλουέτα του.

Διαθέσιμο σε επτά εντυπωσιακά χρώματα με λεπτή υφή υφάσματος, το DTD Panic Egi είναι εξοπλισμένο με αγκύλια και στριφτάρι από ανοξείδωτο χάλυβα για πρόσθετη αντοχή.

Κάθε συσκευασία περιέχει δύο ουρές ψαριού, μία σε κόκκινο Fluo και μία σε διαφανές χρώμα, επιτρέποντάς σας να αλλάξετε για μέγιστη επιτυχία.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Ανοξείδωτα αγκύλια
  • Ζωντανά Χρώματα
  • Ήχος κροταλίσματος
  • Διαφανές φωσφορίζων σώμα

 

Μέγεθος

Μήκος (cm) Βάρος (gr)

Μέτρα Βύθισης / Δευτερόλεπτο

#3

9 17 1m / 5,5’’
#3.5 10 18

1m / 5’’

11,00

11,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.