ΚΑΛΑΜΑΡΙΕΡΑ DTD KANJAC

CODE EPM15001501170

7,30

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
PESCAMAFIA BLUE BLUE
PESCAMAFIA BROWN BROWN
PESCAMAFIA GREY GREY
PESCAMAFIA ORANGE ORANGE
DETAILS

Το DTD Kanjac eging lure είναι ένα τεχνητό υψηλής ποιότητας που σχεδιάστηκε και παράγεται από την κροατική εταιρεία DTD. Αυτή η καλαμαριέρα είναι ένα από τα μοντέλα με τις περισσότερες πωλήσεις στη Μεσόγειο, γνωστό για την αποτελεσματικότητά του στην σύλληψη καλαμαριών.

Η σειρά Kanjac έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει με χάνο, με μοναδική εμφάνιση και χρωματισμό που μιμείται στενά τη φυσική λεία των καλαμαριών στην περιοχή. Αυτό το χαρακτηριστικό σχεδιασμού καθιστά τη καλαμαριέρα αυτή εξαιρετικά αποτελεσματική στην προσέλκυση καλαμαριών, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες ψαρέματος.

Το DTD Kanjac eging lure διατίθεται σε έξι διαφορετικά χρώματα, όλα από τα οποία έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά επιτυχημένα στο ψάρεμα καλαμαριών. Η ποικιλία των χρωμάτων επιτρέπει στους ψαράδες να επιλέξουν την καλύτερη σέγα για τα τοπικά είδη καλαμαριών και τις συνθήκες νερού, βελτιώνοντας τις πιθανότητες επιτυχίας τους όταν ψαρεύουν καλαμάρια.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Φωτιζόμενο σώμα
  • Φωσφορίζοντα μάτια
  • Ύφασμα μαλακής υφής
  • Ανοξείδωτα αγκύλια

Μέγεθος

Μήκος (cm) Βάρος (gr)

Μέτρα Βύθισης / Δευτερόλεπτο

#2

6,5 7,9 1m / 7’’
#2.5 7 10,2

1m / 6,5’’

7,30

7,30
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.