Καλαμαριέρα Dtd Ballistic Red Killer

CODE EPM15001502543

12,00

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Η καλαμαριέρα της DTD Ballistic Red Killer ανήκει σε μια σειρά εξοπλισμού για το ψάρεμα Eging που έχει απίστευτη αποδοτικότητα.  Σκοπός της εταιρίας ήταν να σχεδιάσει ένα μοντέλο με το σώμα να έχει ενσωματωμένο κόκκινο φωσφορούχο υλικό, που το καθιστά εξαιρετικά φωτεινό και ελκυστικό μέσα στο νερό.  ενώ η εταιρία προσπάθησε να δημιουργήσει μία καλαμαριέρα με αργή βύθιση ώστε να δουλεύεται από τις ρηχές ακτές.  Βλέπετε αυτό το χαρακτηριστικό την κάνει ιδανική για τα κομμάτια που άλλες καλαμαριέρες πέφτουν απότομα στον πυθμένα και δεν αποδίδουν τόσο.

Το χρώμα της την ημέρα είναι ανοιχτό, αλλά όταν το σκοτάδι αρχίζει να πέφτει, κοκκινίζει, με τη φωσφορούχα αστραπή να ξεχωρίζει σε κάθε πλευρά του τεχνητού. Στο χρωματολόγιο θα βρούμε πολύ αποδοτικά χρώματα αλλά και πτερύγια από σιλικόνη σε κάθε πλευρά της καλαμαριέρας, τα οποία, κατά την κίνησή τους, μοιάζουν με τα φυσικά πτερύγια των ψαριών, προσθέτοντας έναν επιπλέον στοιχείο ζωντάνιας και ρεαλισμού στο ψάρεμα.

 

  • Βασισμένη στην πασίγνωστη White Killer Egi
  • Ελαφρύτερη για να αποδίδει σε ρηχά σημεία
  • Φέρει σιλικονούχα πτερύγια για φυσική κίνηση

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μέγεθος Βάρος (gr) Μήκος (cm) Ταχύτητα Βύθισης Sec/M
#3.0 14.2 9 7” / m

12,00

12,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.