ΚΑΛΑΜΑΡΙΕΡΑ DTD ARBUN

CODE EPM15001501167

7,70

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Το DTD Arbun eging lure είναι ένα τεχνητό δόλωμα υψηλής ποιότητας που σχεδιάστηκε και παράγεται από την κροατική εταιρεία DTD. Αυτά τα καλαμάρια έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί για να ανταποκρίνονται στις ειδικές απαιτήσεις της περιοχής της Μεσογείου, όπου το ψάρεμα καλαμαριού είναι μια δημοφιλής δραστηριότητα.

Η σειρά Arbun έχει σχεδιαστεί με ένα μοναδικό χρωματικό μοτίβο που μοιάζει πολύ με την εμφάνιση αληθινών ψαριών στη Μεσόγειο Θάλασσα. Αυτό το χαρακτηριστικό σχεδιασμού καθιστά τις καλαμαριέρες εξαιρετικά αποτελεσματικές στην προσέλκυση καλαμαριών, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες ψαρέματος.

Το DTD Arbun eging lure διατίθεται σε έξι διαφορετικά χρωματικά μοτίβα, το καθένα με μοναδική εμφάνιση που μιμείται στενά τη φυσική λεία των καλαμαριών στην περιοχή. Αυτή η ποικιλία χρωματικών μοτίβων επιτρέπει στους ψαράδες να επιλέξουν την καλύτερη για τα τοπικά είδη καλαμαριών και τις συνθήκες του νερού, βελτιώνοντας τις πιθανότητες επιτυχίας τους όταν ψαρεύουν καλαμάρια.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Φωσφορίζοντα μάτια
  • Ανοξείδωτα αγκύλια
  • Διαφανές, φωτιζόμενο σώμα

 

Μέγεθος

Μήκος (cm) Βάρος (gr)

Μέτρα Βύθισης / Δευτερόλεπτο

#2

6,5 7,9 1m / 7’’
#2.5 7 10,2

1m / 6,5’’

7,70

7,70
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.