ΚΑΛΑΜΑΡΙΕΡΑ DAIWA EMERALDAS RATTLE

CODE EPM15001502259

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Αυτό το προϊόν είναι εξαντλημένο και μή διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.

DETAILS

Η καλαμαριέρα Daiwa Emeraldas Rattle είναι μία πολύ ιδιαίτερη και αποδοτική καλαμαριέρα για την τεχνική του Eging και υπάρχουν λόγοι γι’ αυτό. Το σχέδιο είναι εμπνευσμένο από τον εκπληκτικό Yamada Hirohito ο οποίος χρησιμοποίησε πολλές καινοτομίες που φέρνουν εξαιρετικά αποτελεσματικά.

Οι καλαμαριέρες Daiwa Emeraldas Rattle πήραν την ονομασία τους από τον ήχο κροταλίσματος που κάνουν αφού διαθέτουν εσωτερικά σφαιρίδια που παράγουν όμοιο ήχο με αυτόν που βγάζουν τα ψάρια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού είναι τα κοκκάλια που όταν αισθανθούν κίνδυνο παράγουν τον ίδιο θόρυβο. Είναι ο ήχους του φόβου ή αυτός που παράγει ένα τραυματισμένο ψάρι, πράγμα που κάνει τα καλαμάρια να πλησιάζουν από μακριά και να επιτίθενται. Θα σας βοηθήσει σε πολύ σκοτεινά περιβάλλοντα με ελάχιστο φως αφού ουσιαστικά καλεί τα καλαμάρια από μακριά.

Είναι καλαμαριέρες που δουλεύονται εύκολα αφού έχουν χαμηλό κέντρο βάρους που τους δίνει εκπληκτική πλεύση. Ρεαλιστικά τρισδιάστατα μάτια και χρωματισμοί και αιχμηρά αγκίλια, είναι δύο μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν.

 

  • Έντονος ήχος κροταλίσματος
  • Τα καλαμάρια την εντοπίζουν από μακριά
  • Πολύ αιχμηρά αγκίλια

0,00

0,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.