Καλαμάρι Σιλικόνης P-Line Twin Tail Squid Skirt

CODE EPM14001701743

4,206,20

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

Αν αναζητάτε ένα τεχνητό καλαμάρι η P-Line σας δίνει μία εκπληκτική επιλογή σχεδιασμένο ειδικά για ψάρεμα στο θαλασσινό νερό, προσφέροντας ευρεία γκάμα εφαρμογών. Διατίθεται σε τρία διαφορετικά μεγέθη ενώ το χρωματολόγιο είναι ευρύ και πολύ αποδοτικό για τα νερά μας. Διαθέτουν glow φινίρισμα για συνθήκες χαμηλού φωτισμού αλλά και αν ψαρέψετε σε βαθιά νερά. Αυτό λοιπόν είναι ένα μαλακό τεχνητό που αναπαριστά ρεαλιστικά τη φυσική κίνηση ενός καλαμαριού κάτω από το νερό, προσελκύοντας την προσοχή των αρπακτικών και δίνοντάς μας την ευκαιρία να αναμετρηθούμε με ένα πολύ μεγάλο θήραμα.

Τα πλοκάμια του καλαμαριού δημιουργούν φυσικές δονήσεις αλλά ταυτόχρονα η κίνησή τους είναι εκπληκτική με δράση κατά την κίνηση, ελκύοντας τα θήραμα. Τα καλαμάρια Twin Tail της P-Line είναι κατάλληλα για διάφορες τεχνικές και βάθη, προσφέροντας ευελιξία σε πολλούς ψαράδες. Είτε το ψαρέψετε από το σκάφος είτε ψαρέψετε από την ακτή με Shore Jigging οι απόδοση θα είναι στο μέγιστο.

 

  • Διαθέσιμο σε 11, 17 και 22 cm
  • Ειδικά για ψάρεμα στο θαλασσινό νερό
  • Αναπαριστά ρεαλιστικά τη φυσική κίνηση ενός καλαμαριού
  • Glow φινίρισμα για συνθήκες χαμηλού φωτισμού

 

Από 4,20

Από 4,20
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.