ΑΠΟΧΗ ALPHA TACKLE LANDING GEAR SHORT 330

CODE EPM09001701028

195,00

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Εξαντλημένο

DETAILS

H τηλεσκοπική απόχη ψαρέματος Alpha Tackle Landing Gear Short 330 έχει όλα όσα ψάχνουμε στην τέλεια απόχχη για το ψάρεμά μας στην ξηρά… είναι ελαφριά, φορητή, πλήρως διαχειρίσιμη με το ένα χέρι και με λαστιχένιο δίχτυ για αποφυγή μπερδεμάτων των σαλαγκιών μας.

Όταν ψαρεύουμε με την τεχνική του Spinning και του LRF είναι σύνηθες να βρεθούμε σε καταστάσεις όπου χρειαζόμαστε μια απόχη για να μπορέσουμε να ασφαλίσουμε τα ψάρια μας, είτε επειδή ψαρεύουμε από ένα ορισμένο ύψος είτε απλώς επειδή είναι μια βραχώδης περιοχή όπου δεν είναι ασφαλές να φτάσουμε στο νερό. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε συχνά είναι ότι είναι δυσκίνητη και κουραστική η μεταφορά μιας μεγάλης απόχης και οι περισσότερες πτυσσόμενες μετά από λίγο χαλάνε.

Το Landing Gear της Alpha Tackle λύνει όλα αυτά τα προβλήματα, αφού εκτός από πολύ ελαφρύ χάρη στην κατασκευή του από 70% carbon είναι και αναδιπλούμενο καταλαμβάνοντας μόνο 55 cm. Μάλιστα  είναι εξοπλισμένο με μια άρθρωση, που ονομάζεται Landing Gear Joint που μας επιτρέπει να το αναπτύξουμε με ένα χτύπημα στον καρπό και με ένα άλλο χτύπημα να το επεκτείνουμε εύκολα, όλα με το ένα χέρι, κάτι που κάνει τη διαφορά μεταξύ του να μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ή όχι όταν πηγαίνουμε μόνοι μας.

  • Πλήρως λειτουργική με το ένα χέρι.
  • Πτυσσόμενη λαβή Carbon που ξεδιπλώνει φτάνοντας σε μήκος τα 3.30 μέτρα.
  • Λαβή από άνθρακα και άρθρωση και δαχτυλίδι από αλουμίνιο ώστε να είναι πανάλαφρα
  • Γατζάκι για κρέμασμα σε ζώνη
  • Λαστιχένιο δίχτυ για αποφυγή μπερδεμάτων κατά το απόχιασμα.
  • Σύνδεσμος από αλουμίνιο.
  • Μεγάλο πλαίσιο διχτυού

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Μοντέλο Μήκος ξεδιπλωμένη
(m)
Μήκος κλειστή
(cm)
Βάρος
(g)
Μεγαλύτερη διάμετρος
(mm)
SHORT 330 3.30 55.6 600 27.4

 

 

Join the waitlist to be emailed when this product becomes available

Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.