ΑΓΚΙΣΤΡΙ VANFOOK SPEAR SH-20

CODE EPM04000404044

7,70

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Το αγκίστρι Vanfook Spear SH-20 είναι ένα εξαιρετικά ποιοτικό αγκίστρι που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των ψαράδων διαφόρων τεχνικών. Με μια εξαιρετικά αιχμηρή και ανθεκτική κατασκευή, το Vanfook Spear SH-20 εγγυάται το αποτελεσματικό κάρφωμα του ψαριού και την αξιόπιστη απόδοση κατά τη διάρκεια του ψαρέματος.

Ο σχεδιασμός του επιτρέπει εύκολη εφαρμογή σε διάφορα είδη πλάνων και σε διαφορετικές τεχνικές ψαρέματος. Με την ειδική επεξεργασία που έχει υποστεί, παρουσιάζει εξαιρετική ανθεκτικότητα στο χρόνο και τις απαιτητικές συνθήκες του ψαρέματος, καθιστώντας το ένα μοναδικό συνεργάτη σας στις μάχες με πολύ μεγάλα αλιεύματα.

Η στιβαρή κατασκευή του Vanfook Spear SH-20 αναδεικνύει την ικανότητά του να ανταπεξέλθει σε δύσκολες συνθήκες, ενώ η αιχμηρή του άκρη εξασφαλίζει άμεσο κάρφωμα και σταθερό πιάσιμο.

Τα αγκίστρια Vanfook SH-20 αποτελούν ελαφριά επιλογή για την τεχνική του Jigging, κατάλληλα για ψαράδες που προτιμούν να δένουν μόνοι τους τα Assist Hooks. Διακρίνονται για την αξιοπιστία τους και την εξειδικευμένη επεξεργασία κατασκευής που αντιμετωπίζει τη διάβρωση από το θαλασσινό νερό, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια ανθεκτικότητα χωρίς να θυσιάζουν την μοναδικά αιχμηρή μύτη ακόμα και μετά από πολλά ψαρέματα και μάχες. Τα Vanfook SH-20 αγκίστρια είναι ιδανικά για ευρεία γκάμα τεχνητών και πλάνων, ιδίως για τεχνικές όπως το Jigging, το Kabura και το Inchiku.

 

  • Επιτρέπει εύκολη εφαρμογή σε διάφορα είδη πλάνων
  • Ανταπεξέρχεται σε δύσκολες συνθήκες
  • Ελαφριά επιλογή για την τεχνική του Jigging
  • Διαθέσιμα σε: #2/0, #3/0, #4/0

 

7,70

7,70
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.