ΑΓΚΙΣΤΡΙ VANFOOK MS-35S

CODE EPM04000404047

7,007,70

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Το αγκίστρι Vanfook MS-35S είναι ένα υψηλής ποιότητας αγκίστρι, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για ψαρέματα με χρήση τρέσας. Το MS-35S έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την αντοχή την αξιοπιστία και την διακριτικότητα. Η κατασκευή του από ανοξείδωτο χάλυβα το καθιστά ανθεκτικό στη διάβρωση , εξασφαλίζοντας έτσι τη μακροχρόνια χρήση του. Είναι επίσης εξαιρετικά αιχμηρό, επιτρέποντάς σας να πραγματοποιήσετε γρήγορες και ακριβείς συλλήψεις.

Τα αγκίστρια της Vanfook, με την εξαιρετικά ακονισμένη άκρη και την ισχυρή κατασκευή τους είναι πανάλαφρα, ιδιαίτερα πρακτικά για τις vertical τεχνικές του Tai Rubber, Kabura και Tenya, χάρη στον συνδυασμό του μικρού μεγέθους και της εξαιρετικής αντοχής τους.

Αυτά τα αγκίστρια έχουν επιπρόσθετα υποστεί ειδική επεξεργασία, διασφαλίζοντας έτσι την αντοχή τους ακόμη και μετά από πολλές ψαριές και μάχες. Η συνδυασμένη κατασκευή με το κοντό κορμό και τη μεγάλη καμπύλη τους τα καθιστά ιδανικά.

 

  • Ιδανικά για Tai Rubber, Kabura και Tenya
  • Κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα
  • Συνδυασμός μικρού μεγέθους και εξαιρετικής αντοχής
  • Διαθέτουν κοντό κορμό και μεγάλη καμπύλη
  • Διαθέσιμα σε S, M, L, LL, 3L

Από 7,00

Από 7,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.