Αγκίστρι Owner Cultiva Jigger Light Jf-41

CODE EPM17001701227

4,60

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

Το αγκίστρι Owner Cultiva Jigger Light JF-41 αντιπροσωπεύει υψηλής ποιότητας επιλογή για τους ψαράδες που επιθυμούν αξιόπιστη απόδοση στο ψάρεμα του Tai Rubber, Kabura και Tenya. Κατασκευασμένο από ενισχυμένο υλικό Taff Wire, αυτό το αγκίστρι προσφέρει 20% περισσότερη αντοχή σε σύγκριση με το συνηθισμένο υλικό High Carbon Steel. Το Taff Wire επιτρέπει τη δημιουργία αγκιστριών με λεπτότερο κορμό, διατηρώντας παράλληλα εξαιρετική δύναμη και σκληρότητα. Η μύτη του αγκιστριού γίνεται σχεδόν άθραυστη λόγω του υλικού Taff Wire, ενώ η μικρότερη διάμετρος σε συνδυασμό με την αυξημένη αντοχή επιτυγχάνει αυξημένο αριθμό διατρήσεων. Με την ιδανική σχεδίαση και κατασκευή, το αγκίστρι Owner Cultiva Jigger Light JF-41 αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για το ψάρεμα με free sliders όπου η αξιοπιστία είναι κρίσιμη στην επίτευξη του στόχου.

Τα Owner Cultiva Jigger Light JF-41 είναι ιδανικά για δημιουργία των δικών σας αρματωσιών Free Slide, Tai Rubber, Tenya και Kabura.  Παρ’ όλο το λεπτό κοτσάνι έχει τρομερή αντοχή και δε θα ανοίξει στη μάχη. Το πυκνότερο από το συνηθισμένο ατσάλι υλικό Taff Wire διατηρεί την ακμή του αγκιστριού κοφτερή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 

  • Κατασκευασμένο για Tai Rubber, Kabura και Tenya
  • 20% περισσότερη αντοχή
  • Αυξημένη αντοχή επιτυγχάνει αυξημένο αριθμό διατρήσεων

4,60

4,60
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.