Αγκίστρι Offset Owner Tl-12 5132W

CODE EPM04000408028

3,80

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

Το αγκίστρι Offset Owner Tl-12 5132W, με το ελατήριο Centering-Pin Springs (CPS), είναι Offset  σχεδιασμένο για την αποφυγή των φυκιών και των σκαλωμάτων κατά την τοποθέτηση μεγάλων σιλικονούχων δολωμάτων, όπως τα swimbaits,και τα creature baits. Τα αγκίστρια 5132W έχουν σχεδιαστεί για το ψάρεμα για πονηρεμένα λαβράκια και όχι μόνο με το το επιπρόσθετο βάρος του αγκιστριού να υπάρχει ώστε να βοηθά το δόλωμα να βυθιστεί στη ζώνη δράσης που επιθυμούμε.

Ο μηχανισμός Twistlock™ Centering-Pin-Spring (CPS με πατέντα), που είναι συνδεδεμένος στο μάτι του αγκιστριού, επιτρέπει τη σταθερή τοποθέτηση των δολωμάτων, εισάγοντας την ακίδα στο κέντρο της μύτης ενός μαλακού δολώματος και στρέφοντας το πάνω στον ελατήριο TwistLock, για την τέλεια τοποθέτηση κάθε φορά αλλά και τις αλλαγές που θέλουμε να πραγματοποιούμε. Η Owner χρησιμοποιεί διαφορετικό μέγεθος ελατήριου ανάλογα με το μέγεθος του αγκιστριού για τη μέγιστη δύναμη κράτησης.

Αυτό το αγκίστρι είναι δημιουργημένο από ατσάλι, το οποίο επιτρέπει στο ίδιο το αγκίστρι να λειτουργεί ως βάρος σε ελαφριά δολώματα. Τα αγκίστριαOffset Owner Tl-12 5132W έχουν πιο παχύ κορμό για σωστότερη κατανομή βάρους και δύναμη κατά την μάχη

 

  • Διαθέσιμο σε #3/0
  • Offset αγκίστρι για την αποφυγή εμποδίων κατά την τοποθέτηση μεγάλων σιλικονούχων
  • Εξοπλισμένο με Twistlock Centering-Pin Springs (CPS) για γρήγορη και σωστή τοποθέτηση των δολωμάτων
  • Ιδανικό για ψάρεμα σε γλυκά και αλμυρά νερά

 

3,80

3,80
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.