Αγκίστρι Offset Decoy Worm 104 W Switcher

CODE EPM04000403046

6,00

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Εκκαθάριση
DETAILS

Το αγκίστρι Decoy W-Switcher Worm 104 είναι ένα εξαιρετικά προηγμένο  offset αγκίστρι που συνδυάζει την καινοτομία και την αποτελεσματικότητα σε ένα ενιαίο σχεδιασμό. Κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, αυτό το αγκίστρι διαθέτει μία σειρά από χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδανικό για την τεχνική του Spinning.

Το μοναδικό σχήμα του W-Switcher Worm 104 παρέχει μια εξαιρετική δράση κινήσεων και αναπαριστά με φυσικό τρόπο την κίνηση ενός πραγματικού ψαριού, ελκύοντας τα ψάρια με τον μοναδικό τρόπο που κινείται η σιλικόνη σας στο νερό. Ο σχεδιασμός του εξασφαλίζει την σωστή παρουσία του σιλικονούχου τεχνητού ενώ  προσθέτει ακόμα περισσότερη αληθοφάνεια στην κίνηση, προσφέροντας μία πρόκληση που δεν μπορεί μην γίνει αντιληπτή από τα ψάρια.

Το αγκίστρι διαθέτει τεχνολογία αιχμής που εξασφαλίζει την αξιόπιστη συγκράτηση και το σίγουρο κάρφωμα. Η μεγάλη του ανθεκτικότητα σημαίνει ότι μπορεί να αντέξει την έντονη έλξη και την μάχη με μεγάλα ψάρια, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσετε τη μάχη ανοίγοντας ή σπάζοντας.

Το The Decoy W-Switcher Worm 104 είναι ιδανικό για το ψάρεμα με τεχνικές όπως Texas Rigging, Carolina Rigging, Drop Shot και Neko Rig. Ανεξάρτητα από το είδος των ψαριών που κυνηγάτε, αυτό το αγκίστρι θα προσφέρει την απόλυτη απόδοση και τη δυνατότητα να έχετε σιγουριά και αποδοτικότητα.

Συνολικά, το The Decoy W-Switcher Worm 104 αντιπροσωπεύει μια νέα γενιά αγκιστριών που ενσωματώνουν την επιστήμη του ψαρέματος με την καινοτομία της τεχνολογίας, προσφέροντας στους ψαράδες μια εξαιρετική ευκαιρία για επιτυχημένες αλιευτικές εμπειρίες.

Το βάρος στο πάνω μέρος του αγκιστριού, εμποδίζει το σκουλήκι ή γενικότερα το σιλικονούχο από το να γλιστρήσει και λειτουργεί επίσης ως ασφάλεια, έτσι είναι εύκολο να το επαναχρησιμοποιήσετέ  χωρίς να ανησυχείτε μήπως γλιστρήσει το δόλωμα.

  • Δυνατό και αιχμηρό
  • Εξαιρετικά αληθοφανής παρουσία στις σιλικόνες σας

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μέγεθος Βάρος Τεμάχια ανα συσκευασία
2/0 0.5 gr 5
3/0 0.9 gr 5

6,00

6,00
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.