Αγκίστρι Mustad 39950Np-Bn

CODE EPM04000403017

2,90

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εκκαθάριση
DETAILS

Το Mustad Demon Perfect® 39950np είναι ένα πραγματικό αγκίστρι. Διαθέτει 3 φορές πιο ισχυρό μέταλλο σε σχέση με άλλα αγκίστρια της αγοράς, καθιστώντας το ιδανικό για να πολεμάτε βαρύτερα και μεγαλύτερα ψάρια.

Το ευδιάκριτο κυρτό σχήμα του κυκλικού αγκιστρίου, όταν το ψάρι το καταπιεί, θα εξασφαλίσει ότι το αγκίστρι θα ταξιδέψει στη γωνία του στόματος ή του χείλους, με αποτέλεσμα να αλχιστοποιείται η πιθανότητα ξεψαρίσματος. Το κυκλικό άγκιστρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια ολόκληρη σειρά εφαρμογών από συρτή, καθετή, heavy casting και άλλες τεχνικές.

Όταν χρησιμοποιείται ζωντανό δόλωμα επιλέγετε πάντα ένα μέγεθος αγκιστριού που ταιριάζει με το δόλωμα.

Με την χρήση αγκιστριών Demon Circle αποφεύγεται το κάρφωμα σε οποιοδήποτε άλλο σημείο πέρα από την γωνία του στόματος του ψαριού. Καθώς αυτό γλιστράει προς τα έξω, σταματάει στο άκρο του στόματος και με την οποιαδήποτε αλλαγή γωνίας, η κυρτή ακμή θα καρφωθεί στο στόμα και θα διαπεράσει την γνάθο.

Για τη σωστή χρήση των αγκιστριών Demon Circle είναι ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να κρατάμε πάντα σε τάση την αρματωσιά μας, όταν το ψάρι θα πάρει το δόλωμα και σε καμία περίπτωση να μην καρφώσουμε. Το κάρφωμα του ψαριού θα γίνει αυτόματα με την απομάκρυνσή του, ή την αλλαγή της κατεύθυνσης του.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Διαθέτει τρύπα για δέσιμο
  • Κατασκευασμένο με τεχνολογία ultrapoint
  • Κυρτή μύτη
  • Μεγάλο αρπάδι

Μέγεθος

Τεμάχια

6/0

5
7/0

3

8/0

3
10/0

3

2,90

2,90
Σε αυτόν τον ιστότοπo χρησιμοποιούνται cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα.